Hirdetés

L.A. Noire - Hivatalos, jön PC-re!

|

A Rockstar bejelentette, hogy idén ősszel érkezik az L.A. Noire PC-s változata.

Hirdetés

Az ausztrál Team Bondi nyomozással és lövöldözéssel tarkított akció-kalandja még ebben az évben tiszteletét teszi PC-n, jelentette be az örömhírt a Rockstar.



A PC-s L.A. Noire a Rockstar Leeds műhelyében készül, s a Rockstar ígérete szerint a szokásos konzolportokkal ellentétben ezúttal jól optimalizált végtermékre számíthatunk, melynek vezérlését óhajunk szerint szabhatjuk testre. A PC-s kiadás javított látvánnyal és 3D-támogatással felvértezve kalauzol el bennünket a második világháború utáni időszakba, hogy tanúi legyünk annak, miként lesz egy zöldfülű rendőrből sokat látott nyomozó, aki előtt a legkeményebb gengszterek és a végzet asszonyai egyaránt megtörnek.
A PC-s L.A. Noire még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de valamikor az őszi hónapok folyamán érkezik dobozos és digitális kiadásban egyaránt.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)