Hirdetés

L.A. Noire - a PC-s változat értékelése a GameStar TV-ben

|

Duncan és EndreMan feltelepítették az L.A. Noire PC-s verzióját és máris készítettek egy 12 perces videót róla. Csak itt, csak most, csak nektek!

Hirdetés

A L.A Noire konzolokon megfelelő sikert aratott - talán nagyobbat vártunk, talán ez is okozhatta a fejlesztő Team Bondi problémáit, mindenesetre egyike volt az utóbbi idők legjobb ausztrál videójátékainak.

A konverziót, amely a videóban beszélő kollegák szerint jól sikerült a Rockstar Leeds készítette. A PC-re jellemző tulajdonságai a billentyűzet átállítási lehetősége, a gamepad támogatás, grafikai fejlesztések, sztereosztópikus 3D támogatás és benne van az összes, konzolra megjelent DLC is: the Nicholson Electroplating Arson case, Reefer Madness Vice case, The Consul’s Car Traffic case, The Naked City vice case (egy 1948-as filmen alapuló nyomozás) és A Slip of the Tongue Traffic case.

Az elfogadható gépigényű játék PC-n is a "kellemes színfoltok" közé tartozik egyéni játékmenetével és megoldásaival - a többi kiderül a videóból.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)