Hirdetés

La Vuelta Online - Játssz ingyen és nyerj PC-s játékokat!

|

A francia illetőségű Focus Home Interactive egy böngésző alapú menedzserjáték kipróbálására invitál bennünket.

Hirdetés

A Focus Home Interactive böngésző alapú menedzserjátékkal rukkolt elő, amely hasonszőrű társaitól nem üt el jelentősen, tehát ingyenesen játszható.



Csupán kíváncsiságból regisztráltam a La Vuelta Online oldalán, ám hamar rájöttem, hogy nincs nekem annyi szabadidőm, amiből kigazdálkodhatnék napi fél-egy órát, csak hogy magyar színekben induló csapatomat pátyolgassam. A menedzserjátékok hívei, no meg azok, akik imádják a különféle statisztikákat bújni, grafikonokat bámulni, garantáltan élvezni fogják. Hát még akkor, ha sikerül csapatukat bejuttatniuk a legjobb huszonöt közé.
A dicsőség mellett néhány, a Focus Home Interactive által kiadott és forgalmazott játék lesz az elit osztályrésze.



A La Vuelta Online egyébiránt a rendszeresen a kiadó keze alá dolgozó Cyanide Studio műve. A szintén francia csoportosulás bolondul a fantasyért és a kerékpárokért. Pro Cycling Manager sorozatuk mellett olyan játékokat tettek le az asztalra, mint a Chaos League, a Loki, vagy nem is oly régen a Blood Bowl.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)