Hirdetés

Lady Dimitrescu már a Bloodborne-ba is bekerült, és nem is akárkivel csapott össze

|

Videón láthatjuk, ahogy a Resident Evil Village gigászi hölgye megküzd szintén brutális Lady Mariával.

Hirdetés

Nyilván nem kellett sok idő a moddereknek, hogy a Resident Evil Village megjelenése után rávessék magukat Ethan Winters friss kalandjára, és időközben bizony kaptunk is már érdekes alkotásokat. Várható volt, hogy előbb-utóbb lekerül Lady Dimitrescu ruhája, és a közösség nem is okozott csalódást, és már egy olyan modot is letölthetünk, ami valamiért egyre nagyobbá varázsolja a méretes hölgy amúgy sem kicsi kalapját.

Hirdetés

A Bloodbrone egyik modderét, egy bizonyos Garden of Eyes-t is megihlette a Village legnépszerűbb szereplője, és nemcsak átültette őt a From Software 2016-os kalandjába, de egyúttal összehozott egy nem mindennapi összecsapást is. Egy, a bossokat egymásnak eresztő modnak köszönhetően így Lady Dimitrescu megküzdhetett Lady Maria of the Astral Clocktowerrel, aki ugyebár a játékhoz elérhető The Old Hunters DLC egyik ikonikus ellenfele.

A fair play érdekében Lady Dimitrescu picit összement, de ahogy az a videóban is látható, Lady Mariának azért így is meggyűlt vele a baja. Ha kíváncsiak vagytok, melyik harcias hölgy nyerte a három körből álló párbajt, feltétlenül nézzétek meg a videót! Esetleg még fogadásokat is köthettek lejátszás előtt, hiszen nem mindennapi küzdelem ez.

Sikerült megtippelnetek a nyertest?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)