Hirdetés

Lakberendezőnek állhatunk a The Sims 4 következő DLC-jében

|

A Dream Home Decorator Game Pack keretében érkező újdonsággal megalkothatjuk a simek álomotthonait.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a Maxis és az Electronic Arts még egyáltalán nem kész elengedni a 2014-ben megjelent The Sims 4-et, amihez az elmúlt években temérdek kisebb-nagyobb kiegészítés készült, és időközben már be is lett jelentve a következő DLC. A Dream Home Decorator Game Pack megérkezésével játékbeli karakterünkből már lakberendező is lehet, ami azt jelenti, hogy hamarosan nemcsak a saját virtuális lakásunkat, de másokét is otthonossá varázsolhatjuk.

Persze az Interior Decorator szakmát választó simnek nem egészen az lesz a feladata, hogy véletlenszerűen bedobáljon bútorokat egy házba, majd felmarkolja a pénzt. Az álomotthon megtervezése előtt ugyanis érdemes megismernünk, hogy mit szeret és mit nem az adott lakás tulajdonosa, majd a begyűjtött információk alapján neki is állhatunk a munkának.

Hirdetés

Ugyanakkor arra is figyelnünk kell, hogy a megadott költségvetésen belül maradjunk, tehát a jelek szerint tartogat azért majd kihívásokat ez az új karrier. A munka végeztével pedig hátradőlhetünk, és megcsodálhatjuk kuncsaftjaink reakcióját, miután simünk prezentálta nekik a renovált lakást.

A Dream Home Decorator Game Pack június 1-jén érkezik meg. Ti megvásároljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)