Hirdetés

Lara Croft and the Temple of Osiris - megjött a megjelenési dátum

|

A Lara Croft and the Guardian of Light folytatását, a Temple of Osirist még idén kézhez kapjuk.

Hirdetés

Júniusi bejelentése óta nem is hallottunk az új Lara Croft játékról, és még mielőtt új képek vagy videók jönnének, a Square Enix fontosabbnak tartotta bejelenteni a megjelenési dátumot.

A Lara Croft and the Temple of Osiris, ami a GameStar teljes játékként is megszerezhető Lara Croft and the Guardian of Light folytatása lesz, december 9-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és természetesen PC-re. A négyfős co-op móddal érkező digitális címben Larához Carter Bell, valamint két egyiptomi istenség, Hórusz és Ízisz is csatlakoznak. Ugyan végig lehet majd játszani teljesen egyedül is, de az első rész is sokkal jobb volt co-opban, kezdjétek el összegyűjteni a haverokat.

Közben készül a Rise of the Tomb Raider is, amiről szintén keveset tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)