Hirdetés

Lara Croft GO - már PC-n is elérhető

|

Az okostelefonokon rendkívül sikeres Lara Croft kalandjáték PS4 mellett végre PC-re is megérkezett.

Hirdetés

A PlayStation Experience 2016 eseményen már szóba került Lara Croft mobilos kalandjainak portolása, erre pedig nem is kellett várnunk. A PlayStation 4-es megjelenés után a Lara Croft GO-t immár PC-n is játszhatjuk.

A korábban megjelent Hitman GO-hoz hasonló játékmenettel rendelkező, körökre osztott puzzler már eddig is elérhető volt a Windows Store-ban, de nem minden op. rendszerre. Ezúttal viszont Steamen keresztül a Windows 7, a Mac, és a Linux tulajok is játszhatnak.

A Square Enix egyébiránt rögtön bejelentette a hamarosan megjelenő kiegészítőt, a Mirror of Spiritset is. Ezt nem az alapjátékon dolgozó Square Enix Montreal, hanem a KO_OP Mode csapata készíti. A Mirror of Spirits előbb majd PS4-re érkezik, de PC-re szintén meg fog jelenni.

Próbáljátok ki, tényleg megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)