Hirdetés

Lara Croft leadott tíz százalékot

|

A Warner Bros. Interactive bejelentette, hogy felvásárolja az Eidos játékkiadót is magáénak tudó SCi részvényeinek tíz százalékát. A megállapodás lehetővé teszi az Eidos számára, hogy olyan játékokat készítsen a jövőben, amelyek tulajdonjogait a Warner birtokolja.

Hirdetés

A jövőben tehát számíthatunk Batman, Looney Tunes, The OC, Legion of Super Heroes, Loonatics Unleashed, illetve jó néhány Hanna-Barbera játékra. A megállapodás továbbá kiterjed egyéb logisztikai és disztribúciós együttműködésekre, melyek keretében az Egyesült Államokban közösen végzik majd termékeik raktározását, árusítását, stb. Az Eidos pedig megtarthatja minden eddigi üzleti tevékenységét. A kiadó egyik legismertebb játéksorozata a Lara Croft főszereplésével folyamatosan megújuló Tomb Raider.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)