Hirdetés

Lara Croft-ot feldarabolják

|

A Tomb Raider Anniversary meglepően jól sikerült, de Xbox360-ra még nem látogat el teljes szépségében, hiszen egyelőre letölthető epizodikus formában jelenik meg.

Hirdetés

A dobozos változat még év végéig várat magára, de addig is négy különálló epizódban letölthető lesz a Tomb Raider Anniversary. A részek egyenként 600 Live pontba fognak kerülni (ami körülbelül kétezer forinnak felel meg), és az első két epizód szeptemberben érkezik meg. A pláne az egészben az, hogy csak azok vásárolhatják meg a részeket, akik korábban már megvették a Tomb Raider: Legends-et. Elég furcsa marketingfogás, de biztosan tudják mit csinálnak, egyes értesülések szerint az Xbox-os verziónak egy fokkal még jobb lesz a grafikája mint a többi platformon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)