Hirdetés

Már végképp nem tudni, hogy Baldur's Gate 3-at vagy Divinity 3-at jelentenek be

|

Először azt hittük, hogy a következő Baldur's Gate-re utalgat a stúdió, de a legújabb közösségi posztok árnyalják a képet.

Hirdetés

Nemrég a Larian Studios honlapján felbukkant egy teaser, amely egy sorozat harmadik részére utal. A legtöbbeknek a Divinity: Original Sin 3 ugrott be, azonban páran mélyebbre ástak az adatokban és találtak utalásokat a Baldur's Gate 3-ra.

Hirdetés

A stúdió cserélte a teasert, így a metaadatokban már nem lehet találni semmilyen utalást játékra vagy csapatra, viszont rengeteg említés van krakenről, tintahalról és kalmárról, amit a Larian Studios Twitterre fellőtt bejegyzései is alátámasztanak. Az első a cég elnöke, Swen Vincke születésnapja alkalmából született, a másodikon pedig egy csáp lóg ki a stúdió épületének ablakán: 

Mivel a Divinity: Original Sin 2 egy hatalmas polippal nyitott, ezért könnyen lehet, hogy így utalnak a folytatásra a fejlesztők, de az is lehet, hogy a Baldur's Gate 3-ban kapnak nagy szerepet a tenger gyümölcsei. Akármelyik is lesz, a szerepjátékok kedvelői csak nyerhetnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)