Hirdetés

Lassan elfogy a Raven Software

|

Rosszul áll az id legközelebbi barátainak szénája, az Activision újabb munkahelyeket szüntetett meg a csapaton belül.

Hirdetés

A Raven Software legutóbb a Singularity címre keresztelt időmanipuláló FPS-sel jelentkezett, ami nem rengette meg a világot, nem hozott létre szingularitást, sőt még csak nem is durrant igazán látványosat, inkább csak diszkréten pukkant egyet, hogy aztán szépen elfelejtsük egyszeri végigjátszás után.



Pedig a Raven többre is képes lenne, a mai technológiákra támaszkodó Hexen, vagy Heretic folytatásra vevő lenne a konzolgeneráció is, ám az Activision vezetése számára az FPS egyenlő a CoD-dal. Szinte biztos, hogy a megmaradt néhány tucat ravenes arc a cég egyre közelgő megszűnéséig az aktuális CoD-ok fejlesztésébe fog besegíteni.

Singularity



A szebb napokat is látott stúdió munkatársainak számát a közelmúltban már megvágták egyszer, most a Kotaku értesülései szerint újabb 40 főt tett lapátra az Activision. Ezzel a tavaly még három, párhuzamosan dolgozó teamből mára csak egy maradt, s bár ez csak személyes vélemény, de annak a fennmaradása is kérdéses.
A kiadó közleménye szerint egyszerű munkaerő átcsoportosításról van szó az épp aktuális igényeknek megfelelően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)