Hirdetés

Lassan indul az év, de januárban is lesz pár érdekes új játék

|

Érkezik például az új Hitman, egy magyar fejlesztésű játék, és a Stronghold sorozat folytatása is.

Hirdetés

2021. januári videojáték megjelenések 4. hét

Stronghold: Warlords - január 26. - PC

A Stronghold sorozat következő részében számos fejleszthető hadvezér felett vehetjük át az irányítást, akik mind-mind más készségekkel járulnak hozzá sikerünkhöz. Minden küldetés harc során mások állnak rendelkezésünkre, így folyamatosan alakítanunk kell taktikánkat, játékstílusunkat. A főszerepben egyébként Kelet-Ázsia birodalmai állnak, mongol hordák, szamurájok és egyéb harcosok segítségével vehetjük át az uralmat kínai és japán városok, kastélyok felett.

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy - január 26. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch

Igaz, hogy január most nem lesz tele japán játékokkal, egy azért mégis jön. Az Atelier Ryza 2 három évvel az Ever Darkness & the Secred Hideout alcímű első rész után játszódik, Ryza és barátai új kalandokat élnek át, új területeket járhatnak be, és valós idejű harcok során küzdhetnek meg ellenségeikkel.

Sword of the Necromancer - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Sword of the Necromancer egy roguelike elemeket tartalmazó akció-RPG, aminek egyik fő sajátossága, hogy újraéleszthetjük benne a legyőzött ellenfeleinket, akik így a mi oldalunkra állnak. Seregünkkel, valamint mindenféle fegyverekkel és egyéb eszközökkel küzdhetünk, fejleszthetjük karakterünket, és akár egy barátunkkal kooperálva is szembenézhetünk a kihívásokkal.

The Medium - január 28. - PC, Xbox Series X|S

A Layers of Fear játékokról ismert Bloober Team következő alkotásában a címben is említett médiumot alakítjuk, aki egy rejtélyes épület nyugtalanító titkait igyekszik felkutatni létsíkok között utazgatva. Látnoki képességeivel kell fejtörőket megoldania, és megküzdenie egy rémisztő szörnyeteggel. Az első naptól fogva elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában mind PC-n, mind Xbox konzolokon.

The Yakuza Remastered Collection - január 28. - PC, Xbox One

A Yakuza játékok ezen gyűjteményében megtalálható a Yakuza 3, a Yakuza 4 és a Yakuza 5 remasterelt verziója, úgyhogy aki rákapott a sorozatra, és szeretné olcsón megszerezni ezeket a részeket, nem nyúlhat mellé, ha ezt választja. Persze érdemes az első résszel vagy a Zeróval kezdeni inkább, ha még nem ismeritek a szériát. A gyűjtemény egyébként bekerül az Xbox Game Passba is PC-n és konzolokon.

Lapozz tovább a februári megjelenésekért!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)