Hirdetés

Lassan tesztelhető már a Fallout 76 következő nagyobb frissítése

|

A jelek szerint nem ül a babérjain a Bethesda, hanem már javában dolgozik a következő patchen.

Hirdetés

A héten érkezett meg a Fallout 76-hoz az Update 20, ami elég sok új tartalommal bővítette a posztapokaliptikus játékot, tehát most bőven van miért visszatérni Appalachiába. Ám ez nem jelenti azt, hogy a fejlesztők most szünetet tartanának, hiszen hamarosan már a következő frissítésbe is belekóstolhatunk.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint valamikor augusztusban fog befutni az Update 21, ami főként hibajavításokat és egyéb változtatásokat tartalmaz, de elvileg érkezik egy vadonatúj Public Event is, ami a Monongah Mine-hoz kalauzolja el a játékosokat. Ráadásul ha minden jól megy, akkor már jövő héten élesedik a nyilvános tesztszerveren az új patch, aminek hála még a megjelenés előtt megleshetjük a változásokat, illetve a felhasználó visszajelzések alapján a fejlesztők is tovább finomíthatnak a frissítésen.

A helyzetjelentés mellett kaptunk egy videót is a Bethesdától, ami a nyári frissítésekre koncentrál.

Ti játszotok még a Fallout 76-tal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)