Hirdetés

A legjobb Rambo játék, amivel valaha játszottál

|

A Naughty Dog egyik fejlesztője egy zseniális Rambo játékkal állt elő, amiből ti sem maradhattok ki. Kötelező a Last Blood.

Hirdetés

A nemrég megjelent Rambo: The Videogame-mel mostanra valószínűleg már csak a mazochisták és Paca játszik, ha azonban leküzdhetetlen vágyat érzünk, hogy John Rambo bőrébe bújjunk, most itt tökéletes a lehetőség.

A Naughty Dog egyik dizájnere, Peter Javidpour állt elő ezzel a fantasztikus flash játékkal, amely a Last Blood nevet kapat. A 8-bites, böngészős alkotás sajnos viszonylag rövid, de meglepően sok kihívást tartogat.

A fantasztikus zenéket, izgalmas fejtörőket, félmeztelen Rambót és nindzsákat felvonultató játékot itt próbálhatjátok ki. Tökéletes vasárnap délutáni kikapcsolódás, ha Rambóval akarjátok tölteni ezt a csodás napot, mindenképp ezt válasszátok!

Nektek hogy tetszett a Rambo: Last Blood?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)