Hirdetés

A játék, amiben forgószékben ülve kell lövöldöznünk egymásra

|

A Last Man Sittingben mindenki öltönyös fickóként játszik, aki egy neonzöld vagy narancssárga forgószékben ül, és sörétessel lő a többiekre.

Hirdetés

Van még szufla a battle royale műfajban. A H1Z1 épp a napokban frissült, a PlayerUnknown's Battlegrounds 1.0-s változata pár hét múlva megjelenik, de máris jönnek új kihívók.

Hirdetés

Na jó, azért a Last Man Sitting nem veheti fel a versenyt ezekkel, de nem is akarja igazán, csak átvesz pár elemet. Fejlesztője, Kevin Suckert egyelőre két módot tervez: az egyik egy hagyományos team deathmatch lesz, a másik pedig egy battle royale variáció, csak kempelés nélkül. A szék, amiben a karakterek ülnek, minden lövésnél hátralökődik, így lehet mozogni. Akinél nincs fegyver, az így mehet arrébb:

Maga a játékmenet valami ilyesmi lesz:

Az alfa változat 2018 januárjában jelenhet meg, benne négyfős kooperatív móddal, majd később az online multiplayer, a pályaszerkesztő, és különböző tulajdonságú székek is bekerülhetnek. Mivel a Reddit őrületesen felkapta, valószínűleg hallunk még róla. Akár a Goat Simulator sikerét is megismételheti.

Suckert egyébként más, hasonló játékokat is készít vagy készített, a Footbrawl és a SKTBRD is az ő nevéhez kötődik. Kíváncsian várjuk, mi lesz ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)