Hirdetés

Újabb ígéretes játék indult teljes szerverleállással

|

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a Last Oasis fejlesztői sem voltak felkészülve a nagy érdeklődésre, és készek visszaadni mindenki pénzét.

Hirdetés

Ha minden a tervek szerint alakult volna, március 26-án startolt volna el a Last Oasis korai hozzáféréses szakasza, viszont már aznap is látszott, hogy ha a fejlesztők nem cselekednek valamit gyorsan, a játék játszhatatlanná válik. Sajnos nem sikerült tartani az iramot a játszani kívánó vásárlókkal, és a lengyel Donkey Crew nem is tudott három nap alatt javítani a helyzeten, így most egy hétre lekapcsolta a szervereket.

Hirdetés

Az indok egyszerű: a programozók éjjel-nappal dolgoztak, pihenésre van szükségük, hogy alaposan utánajárhassanak, mi a baj, miért nem szűrték ki a problémát a terheléses tesztek. Mivel ők is egyetértenek azzal, hogy ez most nem sikerült, mindenkinek visszaadják a pénzét, aki a következő három napban kéri, függetlenül attól, mennyit játszott.

Egyelőre annyit tudtak kideríteni, hogy a fő szerver összeomlása miatt a bejelentkezés nem működött, de aki korábban bejutott, maradhatott és játszhatott. Nem ők voltak többségben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)