Hirdetés

The Last of Us Part II - magyar felirattal érkezik

|

Teljes pompájában az anyanyelvünkön élvezhetjük a Naughty Dog egyik legjobb játékának következő részét.

Hirdetés

A tegnapelőtti State of Playen kaptunk egy új előzetest, amiben végre feltűnt Joel is, és lehullt a lepel arról, hogy februárban folytatódik a Ellie-ék kalandja. Persze mindenki arra lett kíváncsi, hogy vajon a kétlemezes giga kalandot honosítva élhetjük-e át, mennyire lesz kegyes hozzánk a Sony. Lehet bontani a pezsgőt:  a PlayStaion Magyarország nemrég bejelentette, hogy a játékot magyar felirattal is megvehetjük majd.

Hirdetés

A Naughty Dog újabb játékaiban a történetmesélés, a karakterek közötti interakciók és a dialógusok elképesztő kidolgozottsága hatalmas szerephez jutnak, így ha ezeket teljes pompájában akarjuk élvezni, akkor nagyon fontos, hogy minden kis nüanszot értsünk, ami a szereplők között zajlik. Ezért jó hír, hogy a The Last of Us Part II magyar felirattal kerül a boltokba, így már szerencsére azoknak is teljes élményt nyújthat, akiknek nem tökéletes az angol tudásuk. A legutóbbi trailer alapján pedig lesznek itt bonyodalmak, amikben megéri majd elmélyedni:

A The Last of Us Part II 2020. február 21-én jelenik meg, ha pedig lesz olyan jó, mint az elődje, akkor egy kötelező darabról beszélünk, aminek befogadása elé már a nyelvi korlátok sem gördíthetnek akadályt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)