Hirdetés

Hiánypótló alkotás a vízalatti cápás battle royale, a Last Tide

|

Nagyszerű piaci rést talált a Digital Confectioners csapata, kíváncsian várjuk, mennyien harapnak rá.

Hirdetés

Tele van a piac a Fortnite és a PUBG népszerűségét meglovagolni kívánó battle royale címekkel, de a Last Tide esetében egy izgalmasabb alkotással, egy úgynevezett Aquatic Royale-lal van dolgunk.

Hirdetés

A Digital Confectioners fejlesztőcsapat belső nézetes játékában végig a víz alatt folyik a harc, és nemcsak a többi játékos, hanem a cápák ellen is küzdeni kell. A stúdió egyébként nagyon szereti az állatokat, ugyanis előző játékukban, a Depthben is a cápáké a főszerep. A Last Tide-hoz érkezett is egy kedvcsináló, nézzétek meg ti is:

A játék már elérhető a Steam Early Access rendszerében 12,5 eurós (kb. 4000 forintos) áron. Ha szeretitek a stílust és/vagy a cápákat, érdemes lehet kipróbálni.

A Last Tide teljes verziója várhatóan jövő júliusban jelenik meg, és addigra több tárggyal, játékbeli eseménnyel és sok minden mással bővítené a játékot a fejlesztőgárda.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)