Hirdetés

[Vége] Late Night Live Aréna - ma este újra élőben!

|

Egy nem annyira rövid, de azért hasznosan eltöltött pihenő után ma este HP-val kiegészülve visszatér az ördögi trió, tíz hónap után újra Late Night Live Aréna a GSO-n!

Hirdetés

Hihetetlen, de hamarosan újra évfordulót ünneplünk. Februárban lesz két éve, hogy az első Late Night Live Arénában RG, EndreMan és Nightwolf (szigorúan szakállméret szerinti sorrendben) késő esti fáradtsággal válaszolt kérdéseitekre.

Az évfordulós adás után nem sokkal viszont elcsendesült a stúdió, senki nem láthatott be oda a kamerán keresztül. Ma viszont végre újra sikerült egy terembe terelni a három gazfickót, így visszatérve a hiátusról HP társaságában ülnek be ma a GameStar egyes stúdiójába (ami egyben az egyetlen is, csak olyan jó ezt így mondani), hogy este 9-től élőben válaszoljanak meg bármilyen kérdést. Szeretnétek tudni, mi a véleményük egy bizonyos játékról? Esetleg az érdekel, milyen ciki sztorikat éltek át fiatalabb korukban? Netán kíváncsiak vagytok rá, hogy merre jártak az elmúlt egy évben? Nosza, tegyétek fel kérdéseiteket az adás alatt itt vagy a YouTube-os livestreamnél kommentben és reménykedjetek abban, hogy kielégítő választ kaptok.

Ki tart velünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)