Hirdetés

[Felvételről] Late Night Live Aréna - kérdezzetek!

|

EndreMan, Wolfi, aki Paca, és HP. Nem a klasszikus trió, de mégis nekivágtak. Volt móka, kacagás, dráma, rejtély, izgalom, rettegés, felháborító dolgok, 18 éven felülieknek szóló gyermekbarát témák. Meg fegyverek is.

Hirdetés

Nagyon szomorúak vagyunk, hogy RG és Nightwolf most nem ért rá, de tovább kellett lépnünk, show must go on - ahogy a német mondja. Tehát megint volt Late Night Live Aréna fél 9-től, és egy kicsit korábban be is fejeztük, de a lényeg az, hogy együtt voltunk veletek, igyekeztünk minden kérdésre (úgy szakmailag, mint emberileg) méltó módon válaszolni.

Az a csodás dolog az internetben, hogy akár ebben a cikkben, akár YouTube csatornánk feliratkozójaként is követhettétek az eseményeket (egyébként hamarosan áttérünk majd egy Live aloldalra, ha már a fejlesztők ennyit fáradoztak vele, de erről többet is megtudtok nemsokára).

A következő adásig tessék bátran feliratkozni, egyetlen kattintás csupán, és lágy, kellemes, biztonságos érzés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)