Hirdetés

Láthatjuk, milyen lesz majd Lady Dimitrescu szerepében játszani a Resident Evil Village-ben

|

Három karaktert is irányíthatunk majd a Resident Evil Village DLC-jének megjelenését követően, köztük két rosszarcúval.

Hirdetés

A Resident Evil Village önmagában is egy remek játék, a tavalyi év egyik legjobbja. Népszerűségéhez valószínűleg hozzájárult a határozott külsejű, meglehetősen magas és a maga módján csinos Lady Dimitrescu személye, a megjelenés környékén nagyon sokan szerették volna, hogy a vámpírhölgy felemelje őket.

Ha ez nem is adatik meg, legalább az október 28-án érkező Winter's Expansion DLC-ben játszhatunk Dimitrescuként.

Hirdetés

Abból, hogy milyen élmény lesz őt, illetve Karl Heisenberget és Chris Redfieldet irányítani, ízelítőt ad az alábbi előzetes. Mindhármuk szerepét a The Mercenaries módban, az Additional Orders kiegészítőnek köszönhetően ölthetjük magunkra.

Redfieldet irányítva aktiválhatjuk az Onslaught módot, amitől gyorsabb lesz, sebesebben tölt újra, erősebbé válik, és egy ütéssel is képes elintézni bárkit. Emellett kérhet légi támogatást is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Heisenberg egyrészt számottevő méretű kalapácsával hadonászik, másrészt mágneses erőket képes irányítani, ami tömegoszlatásra egész jól használható, de ellenfeleink közelebb húzásában is segít. Egy Soldatot megidézve kérhet segítséget, ami jó szolgálatot tesz, de ha falnak ütközik, megsemmisíti magát.

Dimitrescu asszony pedig karmaival kaszabol, egyre gyorsabbá és erősebbé válik, sorra használhat új mozdulatokat, ahogy a képességéhez tartozó mérő egyre feljebb szökik. Ha eléri a csúcsot, megjelennek szimpatikus leányai.

A DLC-kkel egyébként új pályák és öltözékek is érkeznek, és játszhatunk majd külső nézetből. Legjobban mégis a Shadows of Rose fejezetet várjuk, ami Ethan lányának történetét folytatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)