Hirdetés

Láthatóan nem örülnek a Grand Theft Auto V játékosai az új kiadásnak

|

A Grand Theft Auto 5 gyatra értékeléseiről a PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es változatok tehetnek.

Hirdetés

Bár minden bizonnyal a háttérben készülő Grand Theft Auto 6 is akkora sikert arat, mint a 2013-ban megjelent előző rész, a játékosok mostanság nem boldogok amiatt, ahogyan a széria kezelve van. A felújított trilógiával kapcsolatos problémákat például továbbra sem emésztette meg a közösség, hiába érkeznek hozzá masszív frissítések.

Az is kiverte a biztosítékot, hogy a GTA 5 és GTA Online PlayStation 5-ös, illetve Xbox Series X/S-es újrakiadásáért mennyit elkér a vállalat, holott semmi sem indokolja ezt az árat, hiszen olyan újításokat pakoltak bele, amiket más fejlesztők ingyenes patchben adnak ki, a korábbi verziók tulajai pedig semmilyen kedvezményt nem kaptak. 

Hirdetés

Az új kiadások irracionális ára és a marginális változtatások sokaknál kiverték a biztosítékot, a frusztrációjukat és tiltakozásukat pedig azzal fejezték ki, hogy a review bombing eszközéhez nyúltak, azaz alaposan lepontozták a Grand Theft Auto V új verzióit Metacriticen.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A hír írásának pillanatában a PlayStation 5-ös változat 155 értékelés alapján 2.7 ponton áll, de az Xbox Series X esetében sem sokkal jobb a helyzet, ott kereken 3 pont az eredmény 43 véleményt átlagolva. Ez önmagában talán nem mond sokat, de ha mellé tesszük, hogy a PC-s verzió 7.8 ponton tanyázik, a PS4-es pedig 8.4-en, az már beszédesebb, noha ezek több ezer értékelésből tevődtek össze, nem pár tucatnyiból. Egyébként volt olyan is, aki azt kifogásolta, hogy a Rockstar az újrakiadás miatt hanyagolta el a Red Dead Online-t és nem készített hozzá jelentősebb tartalmi frissítést hónapok óta. 

Egyetértetek az elégedetlenkedőkkel? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)