Hirdetés

Látványos, de legyen is az, ennyi pénzért: Dirt 3 playseat

|

Nem leszünk tőle jobbak, de a játékélményt fokozza, jól néz ki, nagy helyet foglal és villantani is lehet vele.

Hirdetés

Ugyanolyan eredményesek lehetünk forgószékben ülve, sámlin kuporogva, álló helyzetben és fejen állva is, mint ebben a dizájnos Dirt 3 ülésben, de egyik sincs olyan csinos, mint ez.

Kezdjük a leghúzósabbal, mégpedig az árával. Jelenleg 500 eurót kell kicsengetni ezért a dizájnos hokedliért, amiért cserébe fémkeretre applikált sportülést kapunk, kormány és pedál előkészítéssel.

Az ülés maga hasonló oldaltartást nyújt, mint a ralisportból ismert versenyülések, azaz vállban és combban is megtartja a testet (bár a gép előtt ülve nincsenek túlzott erőhatások), és a virtuális bukások ellen valódi védelmet nyújt a fejnek is. Az nem is lehet kérdés, hogy teli van Dirt 3 logóval. A konzolokra minden - a játék által támogatott - kormány és pedál felszerelhető, teherbírása 112 kilóig terjed, és 120 - 220 centis magasság között használható kényelmesen. Aki nem tudja magát türtőztetni, az itt meg is rendelheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)