Hirdetés

Látványos előzetes akar rávenni, hogy vágj bele a Forspokenbe

|

Hamarosan megjelenik a Forspoken, erre emlékeztet az új cinematic trailer.

Hirdetés

Bár a nemrég közzétett demó inkább megosztó lett, mint sikeres, még így is biztosan elég sokan várják a Forspoken megjelenését. A Luminous Productions anno a Final Fantasy XV-tel betalált a tutiba, pár hét múlva pedig kiderül, hogy meg tudják-e ezt ismételni. Most mindenesetre a Square Enix rákapcsolt a marketingre, és közzétettek egy mutatós új videót.

Egészen pontosan egy cinematic trailerről van szó, ami ha másra nem is, hangulatteremtésre tökéletesen alkalmas volt. 

Hirdetés

A játékban egy Frey Holland nevű fiatal hölgy bőrébe bújhatunk, aki valahogyan New Yorkból egy Athia nevezetű fantasy világba kerül át. Akkor nyilván senkinek sem lenne egyetlen szava sem, ha maga a Forspoken is úgy nézne ki, mint az alábbi videó, de továbbra se felejtsük el, hogy ezúttal cinematic, nem pedig gameplay anyagról van szó.

A Forspoken 2023. január 24-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 5 konzolra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)