Hirdetés

Látványos előzetesben zúznak a Warhammer 40,000: Darktide antihősei

|

Rövid időn belül már a második Warhammer 40,000: Darktide trailerrel jelentkezett a Fatshark.

Hirdetés

Azt már előzetesen is tudni lehetett, hogy a Warhammer: End Times - Vermintide és a Warhammer: Vermintide 2 fejlesztőinek újdonsága szintén tiszteletét teszi a Summer Game Fest nyitóelőadásán. A Warhammer 40,000: Darktide pedig annak rendje és módja szerint fel is bukkant egy rövid, ám annál hangulatosabb gameplay videó formájában.

Szabotázsakcióban megrongálódott Tertium energiarendszere, és hogy, hogy nem, pont a négy kívülállóból verbuvált csapatokra, az antihősök gyülekezetére vár a feladat, hogy helyrehozzák a hibát, és közben, mintegy mellékesen leszámoljanak minden útjukba kerülő eretnekkel.

Hirdetés

A Vermintide széria ismerőinek nem lesz idegen a belső nézetű adok-kapokra épülő játékmenet, amelynek a kaszabolás mellett (tessék felkészülni az alacsonyan szálló végtagokra és kobakokra), a 41. évezred lőfegyvereinek használata is részét képezi.

Martin Wahlund, a Fatshark CEO-ja a következő szavakkal harangozta be az imént látott trailert:

"Izgalmas és kissé talán őrült napok vannak a Fatshark mögött, hiszen rövid időn belül két Warhammer 40,000: Darktide előzetest is kiadtunk. [A régebbit pár sorral lejjebb láthatjátok - a szerk.] Miközben a múlt heti Warhammer Skulls alkalmából debütált trailer inkább a sztorira fókuszált, a lényeg a játékmenet, és ebből ma 120 másodpernyi ízelítőt adtunk nektek."

A Fatshark azt is bejelentette, hogy az Nvidiával társulva gondoskodnak róla, hogy megjelenéskor DLSS-, Ray Tracing- és Reflex-támogatással fogadja a Darktide a PC-s közönséget, továbbá játszható lesz a felhőből is, hála a GeForce Now-nak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Warhammer 40,000: Darktide szeptember 12-én jelenik meg PC-re és Xbox Series X|S-re, ráadásul rögvest a Game Pass katalógusában landolva. Természetesen elő is lehet rendelni kétféle kiadásban. A standard változat 39,99 dollárba kerül, megelőlegezett bizalmunkat pedig a kozmetikai jutalmakkal (The Atoman Star Weapon Trinket, Vanguard of the Imperium Portrait Frame) hálálja meg a Fatshark.

A Warhammer 40,000: Darktide - Imperial Editionért 20 dollárral többet kell kibányásznunk a pénztárcánkból, de cserébe megkapjuk a 4 egyedi öltözékből, 8 fegyverfestésből, egy fejfedőből és egy ogryn tetkóból álló Loyalist Pack tartalmi csomagot, továbbá zsebre tehetünk még 2500 Aquilát (ez a prémium fizetőeszköz a játékban) és pár kozmetikai holmit (Mortis Veteran Portrait Frame, Caducades Backpack, The Atoman Star Weapon Trinket, Vanguard of the Imperium Portrait Frame).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)