Hirdetés

Látványos előzetesen az Outcast 2 - A New Beginning

|

Adelpha varázslatos világát és Cutter Slade arzenálját is jobban megismerhetjük az új trailerből.

Hirdetés

Mivel meglehetősen ritkán fordul elő, hogy több mint két évtized után kapjon folytatást egy játék, már pusztán e tény miatt is kuriózumnak számíthatna az Outcast 2 - A New Beginning. Ennél azonban többről van szó, okkal hozta lázba a régi rajongókat Ulukai, vagyis Cutter Slade második eljövetele, ugyanis az 1999-es Outcast egy kimondottan jól sikerült, félig-meddig nyitott világú sci-fi akciókaland volt, amelynek bizonyos elemei még ma sem tűnnek annyira avíttnak, mint a voxel technológiával megvalósított látványvilág.

Annak idején az Appeal stúdiónak nem sikerült tető alá hoznia a folytatást, jóval a befejezése előtt csődöt jelentett, pedig viszonylag jól fogyott az első rész. Egy remake-kel és 23 évvel később viszont végre sínen van a projekt, hála a THQ Nordicnak.

Hirdetés

A kiadó összetrombitálta az eredeti fejlesztőket, akik lelkesen vetették magukat a munkába, minek eredményét - igaz, még nem végleges - a THQ Nordic Digital Showcase 2022 alkalmából készült trailerben láthatjuk. Maar, a Talan nép egyik korlátozottan értelmes tagja (Kroax az első részben azért tette meg Shamazaar régió vezetőjének, mert buta, mint a tök, miközben azt hiszi magáról, hogy okos) mesél ebben Ulukai legendájáról, természetesen barokkosan eltúlozva Cutter Slade képességeit és tetteit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A látottak alapján egyébként arra készülhetünk, hogy hősünknek nem kell majd napestig kutyagolnia a végeláthatatlan rizsföldeken, hiszen immáron szabadon röpködhet új kütyüinek köszönhetően. Az Adelphát fenyegető robotok még mindig idegennek hatnak, de ha az írók képesek lesznek kielégítő magyarázatot adni a falbukkanásukra, talán megbékélünk majd velük, aztán persze darabokra robbantjuk őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)