Hirdetés

Látványos és hangulatos a Dead Island 2 intrója – már most megnézheted

|

A Dambuster Studios megmutatta, hogy mi fogad minket a játék elindításakor.

Hirdetés

Tekintve, hogy mennyi mindenen ment keresztül a Dead Island 2, mire a Dambuster Studios játékot faragott belőle, inkább csak óvatos lelkesedéssel várjuk az április 21-i megjelenést, hiszen a végeredmény sokféle lehet.

Legalább további csúszásoktól már nem kell tartani, hiszen nemrég mi is kipróbálhattuk öt órán keresztül, hogy milyen munkát végzett a fejlesztőcsapat és a festői Los Angelesben való zombidarabolás meglehetősen kellemes élménynek bizonyult

Hirdetés

A fősztorira fókuszálva és néhány egyéb tevékenységet kipróbálva körülbelül 20 órányi játékidőt garantál a Dead Island 2 (persze aki mindent felfedezne, összegyűjtene és visszamenne a korábbi területekre is, annak jóval több lesz), előtte viszont még egy stílusos bevezetővel hangolódhatunk majd rá a zombitrancsírra, amely tökéletes ízelítőt ad a hollywoodi horrorból: 

Alig várjuk már, hogy április 21-től belevethessük magunkat abba, ami a fenti videó után következik, ezt pedig PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en egyaránt megtehetjük majd. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)