Hirdetés

Látványos és rémisztő a The Medium élőszereplős trailere

|

A gyengébb idegzetűeknek biztosan okoz majd egy-két álmatlan éjszakát a Bloober Team horrorja, de filmként is néznénk.

Hirdetés

Akik szeretik a horrorjátékokat, azok valószínűleg találkoztak már a Bloober Team nevével, hiszen nekik köszönhetik a Layers of Fear első és második részét, az Observert és a Blair Witchet is.

A csapat mindent elkövet annak érdekében, hogy legújabb címükkel is ránk hozza a frászt, így bevetett egy médiumot, a szellemek világát és még egy Troy Baker hangjával felvértezett szörnyet is. 

A The Medium az eddig látottak alapján alapból sem lesz csúnya, viszont a ray tracing bekapcsolásával még szebbé varázsolhatjuk majd. De tudjátok, miképpen lehetne még valósághűbb?

Hirdetés

Ha a valóságban játszódna, márpedig a projekt marketingkampányának részeként elkészült egy élőszereplős előzetes is. A videóba mindent belepakoltak, ami miatt érdemes felfigyelni a horrorjátékra, filmként is néznénk szívesen amúgy.

A The Medium január 28-án jelenik meg PC-re és Xbox Series X|S-re. Nektek hogy tetszik a hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)