Hirdetés

Látványos gameplay traileren az egyetlen fejlesztővel készülő Bright Memory Infinite

|

Zeng Xiancheng másfél percnyi akciót villantott.

Hirdetés

Az utóbbi évek egyik legérdekesebb kísérlete volt a Bright Memory, amit egyetlen fejlesztő, az FYQD-Studio mögött álló kínai Zeng Xiancheng rakott össze a szabadidejében. A játék tavaly márciusban futott be PC-re, ősszel pedig a next-gen xboxos változat is megérkezett.

Mi végül az utóbbit tettük próbára, s habár a grafikája tényleg lenyűgözőre sikeredett, összességében már bőven akadtak hiányosságai. Ezzel azonban még nem fújt ki a téma, hiszen készülőben van a Bright Memory Infinite című kibővített verzió, ami a sztori és a gameplay terén is rálicitál az alapkiadásra.

Hirdetés

Az Infinite megjelenése idén várható, a fejlesztő pedig most egy exkluzív gameplay-trailert bocsátott a GameSpot rendelkezésére, melynek láttán továbbra sem könnyű elhinni, hogy itt egyetlen alkotó szorgoskodik a háttérben.

A kedvcsinálóban rengeteg lövöldözés és robbanás kíséretében csodálhatjuk meg a rombolható környezetet, egy jól megtermett bosst, s még egy autós jelenetbe is bepillanthatunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Nézzétek!

A trailer vége továbbra is 2021-es megjelenést ígér, ami ugyan kevesebb egy konkrét dátumnál, de legalább csúszásra sem utal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)