Hirdetés

Látványos gameplay videón láthatjuk, hogy a Witchfire új szintre emeli a szörnyvadászatot

|

A The Vanishing of Ethan Carter fejlesztőcsapata egy új műfajban próbálja ki magát.

Hirdetés

A 2017-es The Game Awardson mutatkozott be a The Vanishing of Ethan Cartert jegyző The Astronauts újdonsága, a Witchfire, amely le sem tagadhatná, hogy a csapatot a People Can Fly volt tagjai alapították, akik olyan lövöldéken dolgoztak korábban, mint a Painkiller és a Bulletstorm.

A roguelite elemekkel feldobott játékban a menedékünk lesz az egyetlen biztonságos hely a világon, de amikor belebotlunk egy szörnyetegbe, akkor beindul a mészárlás, az elemi alapokon nyugvó varázslatot ötvözhetjük az egyedi fejlesztési lehetőségeket kínáló fegyverekkel. A látványról pedig a fotogrammetriával megtámogatott Unreal Engine 4 fog gondoskodni. 

Hirdetés

A Witchfire-ről egy ideje nem hallhattunk, most viszont az IGN Fan Fest 2023 keretében a The Astronauts megosztott egy vadonatúj gameplay trailert róla, amellyel további részleteket tudhatunk meg a játék fegyvereiről a kreatív igazgatónak, Adrian Chmielarznak köszönhetően. A videó kifejezetten az egyikre, a Hunger névre keresztelt kézi ágyúra fókuszál, amelynek az a különlegessége, hogy a kritikus találatokkal a játékosok extra erős töltényeket kapnak újratöltéskor, de ez csak az első szint, összesen három van. A legmagasabbnál már meg is fagyaszthatjuk az ellenséget a kritikus találatokkal. Íme mindez a gyakorlatban: 

A Witchfire PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, valamikor idén, de a pályafutását korai hozzáféréssel fogja megkezdeni hamarosan az Epic Games Store-on keresztül. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)