Hirdetés

Látványos ízelítőt kapott a King Arthur: Knight's Tale

|

A magyar NeocoreGames új játéka egy elképesztő kedvcsinálóval hívja fel a figyelmet magára.

Hirdetés

Tavaly októberben vált támogathatóvá a Neocore új projektje, nyolc év után tértek vissza a King Arthur sorozathoz. A klasszikus történetet modernizáló, körökre osztott taktikai szerepjátékban 30 hős közül válogatva alkothatjuk meg a saját csapatunkat és indulhatunk küldetésekre, ám nem lesz könnyű dolgunk, hiszen minden halál végleges. A közösségi kalapozás sikeres volt (még új mérföldköveket is sikerült elérni), így elrajtolhatott a korai hozzáférésű változat.

A King Arthur: Knight's Tale tehát Early Access címként már elérhető a Steamen, a játékhoz pedig készült egy a legszebb fantasy filmekre és a Blizzard legendás videóira is rálicitáló intro, amely kóstolót ad abból, hogy milyen hangulatra számíthatunk a King Arthur-univerzum bővítésétől. 

Hirdetés

Az új King Arthur játék teljes verziója PC-re, PS5-re és Xbox Series S-re/X-re jön még idén. Ti tervezitek a korai hozzáférés kipróbálását vagy megvárjátok a végleges változatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)