Hirdetés

Látványos Saints Row: The Third képek

|

Nem csak látványosak, hanem színesek, furcsák, sok van belőlük és perverzek is!

Hirdetés

Egy ilyen bevezető után elég kínos lenne, ha mindössze tűzharcot látnátok a képeken, de biztosítalak Bennetek, lesz itt olyan is, amire nem számítotok.

Mondjuk egy gigantikus mű férfi nemi szerv. Igen, jól olvastátok, ki is teszem ide, tekintsétek meg, a további 19 új képért pedig legyetek szívesek rákattintani. Na jó, nem kötelező a műszerre:

Igazából a furcsa és perverz képeket ellőttem ezzel, de a többit is érdemes meglesni. A Saints Row: The Third-ben egyébként nem kell felküzdenünk majd magunkat a ranglétrán, hanem alapból nagy hatalmú alvilági vezetők leszünk. Pörgős játékmenet, sok akció, és beteg szituációk - ezek jellemzik a Saint Row harmadik részét.

Megjelenés még idén, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)