Hirdetés

Látványos traileren tündököl a Marvel's Guardians of The Galaxy PC-s verziója

|

Érdemes lesz számítógépen megmenteni a galaxist.

Hirdetés

A júniusi E3 egyik legizgalmasabb mozzanata volt az Eidos Montréal műhelyében készülő egyjátékos kaland, a Marvel's Guardians of the Galaxy bejelentése, amivel a kiadó Square Enix a felemásra sikerült Marvel's Avengers után vezekelhet.

Peter Quillék októberben rajtoló legújabb bevetését azóta több traileren is megcsodálhattuk, legutóbb például a harcba és a felfedezésbe engedtek bepillantást a hype vasúttársaság forgalomirányítói. Most pedig újabb kedvcsinálót kaptunk, amely a PC-s változat technológiai finomságaira helyezi a hangsúlyt.

Hirdetés

Az egyperces anyagban mozgásban is láthatjuk az olyan jóságokat, mint az Nvidia DLSS képjavítás, a sugárkövetéses tükröződések vagy a HDR támogatás. A látványos jelenetek mellé sajnos továbbra sem kaptunk gépigényt, de megfelelő netkapcsolat birtokában a GeForce Now felhős szolgáltatáson keresztül bárki belevetheti majd magát a kalandba.

A Marvel's Guardians of the Galaxy október 26-án érkezik PC-re, Xbox One/Series S|X-re és PlayStation 4-5-re, de a Nintendo Switch sem marad ki a mókából, a hibrid konzolon ugyanis egy cloud gaminges kiadásnak örülhetünk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)