Hirdetés

Látványos trailerrel mutatkozott be a World of Warcraft: Burning Crusade Classic

|

A Blizzard népszerű MMORPG-jének klasszikus változata bővül, most épp egy legendás kiegészítővel.

Hirdetés

A Blizzard véletlenül már a BlizzCon előtt lerántotta a leplet a World of Warcraft Classic nagy újdonságáról, miszerint hozzácsapják az alapjátékhoz az első kiegészítőt is. A Burning Crusade tartalmaiért nem kell külön fizetnünk, viszont nem egyszerre, hanem szakaszosan fog bekerülni, hogy közel másfél évtized után újfent ellátogathassunk Outlandre a Blood Elf vagy Draenei fajok valamelyikét képviselve, hogy megfordulhassunk olyan helyszíneken, mint a Hellfire Peninsula.

Hirdetés

Sokkal több információt a BlizzCon során sem kaptunk a World of Warcraft: Burning Crusade Classicról, viszont érkezett egy hangulatos előzetes a vállalattól megszokott hangulatban, amely megpróbálja átadni, hogy milyen lesz ismét átlépnünk a Dark Portalon. Nézzétek csak: 

Egyelőre nem tudni, hogy a WoW Classic játékosok mikor számíthatnak a Burning Crusade első fázisára, ám megéri várni, hiszen lesz Arena PvP, Jewelcrafting szakma és repülő mountok is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)