Hirdetés

Látványos trailerrel mutatkozott be az Assassin's Creed Mirage

|

A legújabb Ubisoft Forwardon végre leleplezték a széria következő részét.

Hirdetés

Mivel az Assassin's Creed Valhalla óriási sikert aratott, ezért a Ubisoft a szokásosnál tovább támogatja a játékot, és a következő nagy részig hátralévő időt is egy ehhez kapcsolódó mellékszállallal tölti ki. Arról már korábban érkeztek jelentések, hogy ez a titokzatos projekt egy rövidebb, a lopakodást előtérbe helyező darab lesz, amely kiegészítőnek indult, de akkorára bővítették, hogy önállóan is megállja a helyét. Később az is kiderült, hogy a címe Assassin's Creed Mirage lesz, ami nem összekeverendő a régóta pletykált Assassin's Creed Infinity-vel

Az Assassin's Creed Mirage főszereplője a Valhallából megismert Basim lesz, a karakter fiatalkorát ismerhetjük meg, a  helyszín pedig Bagdad lesz a 800-as évek végén. A térkép nem lesz nagy (nagyjából mint a Valhalla egy kisebb régiója), szintezés sem lesz, klasszikus Assassin's Creed-élményre számíthatnak a rajongók.

Hirdetés

A Ubisoft Forward során megérkezett a bejelentő előzetes is, amely ízelítőt ad azokból a részletekből, amik már kiszivárogtak pár napja a PlayStation Store-nak köszönhetően, vagyis gördülékenyen parkourozhatunk majd Bagdadban, csendben leszedhetjük a célpontokat és felfedezhetjük a várost annak minden lakójával, titkával együtt:  

Az Assassin's Creed Mirage megjelenése valamikor 2023-ban várható a fontosabb platformokra. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)