Hirdetés

Látványos új előzetest kapott a Star Wars: The Old Republic következő bővítménye, a Legacy of the Sith

|

A Legacy of the Sith legújabb kedvcsinálója kifejezetten a Star Wars: The Old Republic új kiegészítőjének történetére koncentrál.

Hirdetés

Tavaly decemberben derült ki, hogy el kell halasztani a Star Wars: The Old Republic következő kiegészítőjének, vagyis a Legacy of the Sithnek a megjelenését. Az új kalandnak eredetileg a BioWare még mindig népszerű Star Wars MMO-jának 10. születésnapja környékén kellett volna érkeznie, de ez végül nem jött össze.

Idén februárig csúszott a megjelenés, de az elmúlt hónapok dolgosan teltek, és most egy újabb jelét kaptuk ennek: érkezett egy új sztorielőzetes. 

Hirdetés

A friss trailer alapján a Galaktikus Köztársaság és a Sith Birodalom közti soha véget nem érő háború új területeket is elér, a galaxis sötét, távoli szegleteiből pedig egy új fenyegetés bújuk elő. Nem mellékesen a visszatért Darth Malgus is vadul keveri épp a kártyákat. Izgalmas új kiegészítőre számíthatunk, ez már teljesen bizonyos. 

Jelen állás szerint a Star Wars: The Old Republic - Legacy of the Sith 2022. február 15-én fog megjelenni. Remélhetőleg újabb késés már tényleg nem csúszik be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)