Hirdetés

Látványos, új fegyverkinézetek jönnek a Rainbow Six: Siege-hez, az UI is teljesen átalakul

|

Ott még nem tartunk, hogy mozgolódó sárkánnyal lövöldözzünk, de az új skinek jelentősen átalakítják majd a fegyverek dizájnját.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege csapata nemrég bejelentette a játék következő komolyabb frissítését, a High Calibre csomagot. A rengeteg újdonság között talán a legfontosabb vizuális változást az új fegyverskinek hozzák, amik a fejlesztők elmondása szerint sokkal látványosabbak lesznek, mint bármi, amit eddig csináltak.

Az új battle passben bujkáló skinek teljesen lecserélik majd a fegyverek 3D-s modelljeit, így jelentősen átalakítják majd a flinták küllemét.

Hirdetés

Ezek az új skinek is nyilván azért készülnek, hogy több pénzt tudjanak kisajtolni a rajongókból, de legalább most más változások is jönnek. A teljese Rainbow Six: Siege UI is át fog alakulni, ami miatt mondjuk el is indult a szokásos hisztéria.

A kezelőfelület tervezője 6 órával a High Calibre bemutató után törölte a Twitter fiókját, mert akkora verbális ütlegelést kapott, hogy nem bírta tovább.

Amennyire mi tudjuk a Ubisoft nem tervezi visszavonni az átalakításokkal kapcsolatos terveit, sőt, az új UI minden új tartalommal együtt már tesztelhető lesz a mai nap folyamán. A High Calibre megjelenési dátuma még nem ismert.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)