Hirdetés

Látványos videón a Világok harcából és a Half Life-ból merítő túlélőjáték

|

Hiába futunk, nincs menekvés a Tripodok elől az Interlakesben.

Hirdetés

H.G. Wells 1898-ban megjelent regénye, a Világok harca az évek során számos feldolgozást kapott, a legismertebb talán Orson Welles 1938-as rádiójátéka, de 2005-ben Steven Spielberg is tett egy próbát az alapanyaggal.

A téma persze nem hagyja hidegen a videojáték-ipart sem, legutóbb a finoman szólva is rendkívül gyengén sikerült Grey Skies: A War of the Worlds Story  igyekezett feldolgozni a marslakók invázióját.

Hirdetés

A Steel buktája után a regény rajongói most egy újabb stúdióban, a Team Revivedben bízhatnak, akik ugyan nem egy licencelt adaptációt kalapálnak, de nyílt világú, online túlélőjátékuk bevallottan Wells munkásságából merít ihletet.

A korábban They Are Coming, most pedig Interlakes címen készülő kaland nemrég kapott egy friss gameplay videót, amiben két Tripod is feltűnik, melyek láttán nehéz is lenne nem a Világok harcára asszociálni. A rövid betekintés egy izgalmas üldözéssel indul, majd egy nagyobb összecsapás következik, ahol a hatalmas szerkezetek vaskos halálsugarakat osztogatva szórják szét a szerencsétlen földlakókat.

A Team Revived a Világok harca mellett a Half Life 2-t és a Last of Ust nevezi meg inspirációként, így több szempontból is izgalmasnak tűnik a projekt, még ha túlélős MMO-kkal mostanság Dunát is lehet rekeszteni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fejlesztők ígérete szerint az Interlakes dinamikusan változó nappali és éjszakai ciklusokkal érkezik, az utóbbi idején pedig fokozottabb lesz az idegenek aktivitása. Fontos szerepet kapnak a vezethető járművek és a rombolás is, a földönkívüliek mellett pedig egy jó apokalipszishez illően emberekkel is meg kell majd küzdenünk a túlélésért. Nyilván nem marad ki a lootolás sem, váltakozó kihívást tartogató elhagyatott épületekben kutakodunk majd felhasználható holmik után.

A Team Revived figyelmeztet, hogy a videón látható dolgok közül semmi sem végleges, szóval a reménybeli megjelenésig még sokat változhat a projekt. Akit jobban érdekelnek az Interlakes Tripodjai, azok a játék weboldalán több videót is találhatnak a szerkezetek teszteléséről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)