Hirdetés

LawBreakers - csinos a gyűjtői kiadás

|

A LawBreakers egy csökkentett árú játék lesz, így a gyűjtői kiadásának ára sincs az egekben.

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy free-to-play játék lesz a LawBreakers, de a csapat idővel úgy látta, mindenki jobban jár, ha egy összeget kérnek érte. Mivel egy multis játékról van szó, nem akartak teljes árat fizettetni, így végül 40 dollárnak megfelelő összegért fogjuk tudni beszerezni az átlagos 60 helyett.

Hirdetés

Annak, akit már most annyira felcsigázott az egész univerzum, hogy rajongónak mondja magát, ajánlott megnézni a gyűjtői kiadást. Ebben a játék mellett megtalálható Abaddon naplója, amiből a lore-ról lehet megtudni többet, két kártyacsomag, matricák, képeslapok, fegyverfestések és karakterskinek, a doboza pedig számozott. Mindez 70 dollárba kerül, és a Limited Run oldaláról szerezhető meg.

Mennyire hozott titeket lázba a LawBreakers? Szerintetek sikeres lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)