Hirdetés

Lawbreakers - Bleszinski ismét gyilkolászásra csábít

|

Ha kíváncsiak vagytok Cliff Bleszinski vadonatúj projektjének kreatív folyamataira, akkor a LawBreakers második fejlesztői videóját pont nektek találták ki.

Hirdetés

Cliff Bleszinski új csapata, a Boss Key Productions nemrég egy videósorozatot indított annak érdekében, hogy részletesebben is megismerjük első akciójátékát, az izgalmasnak ígérkező LawBreakers-t, amely egy ismerős és újszerű ötleteket egyaránt alkalmazó shooter lesz. 

A LawBreakers második fejlesztői naplójában olyan kreatív folyamatokról esik szó még soha nem látott gameplay jelenetekkel tarkítva, mint a karakterek megalkotása és a prototípusok létrehozása: 

A LawBreakers üzleti modelljéről egyelőre még nem tudunk biztosat mondani, de várhatóan free-to-play lesz és valamikor 2016-ban esedékes a megjelenése első körben PC-re, de nem zárható ki a konzolos kiadások eljövetele sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)