Hirdetés

LawBreakers - Cliff Bleszinszki szerint is baj van, de még nincs minden veszve

|

Az arena shooter nem teljesít túl biztatóan, de a játék atyja már tudja, hogyan lehetne megmenteni a dolgot.

Hirdetés

Elég gyengén nyitott és azóta sem jobb a helyzet a LawBreakers körül, ennek pedig valószínűleg az az oka, hogy már így is eléggé telített a piac, és az érdekes koncepció ellenére sem tud újat mutatni Bleszinski játéka. Azonban a veterán tervező nem adja fel, csapatával már agyalnak is azon, hogyan lehetne jobbá tenni a játékot.

Hirdetés

Cliff Bleszinski a Gamespotnak nyilatkozott legújabb alkotásáról, és úgy tűnik, hogy a fejlesztő nagyon is tisztában van azzal, hogy a LawBreakers milyen gyengén teljesít, és mielőtt e-sport irányba terelhetné a dolgot, rendet kell raknia a játék körül. Az egyik legnagyobb hiba az volt, hogy a Boss Key Productions nagyon ügyelt arra, hogy ne utánozzák a többi aréna-lövöldét, így például a közkedvelt Team Deathmatch mód sem került be a játékba.

Manapság sokszor láthatjuk azt, hogy egy-egy sikertelen alkotás után a csapat bedobja a törölközőt és új projektbe kezd, de Bleszinskinek esze ágában sincs ezt tennie. Csapatával együtt frissítések egész sorozatát fogják a játékosokra zúdítani, így érkeznek új pályák, játékmódok és karakterek is.

Kíváncsian figyeljük az eseményeket és drukkolunk, hogy sikeres legyen a LawBreakers.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)