Hirdetés

LawBreakers - mától ingyenesen játszható

|

Ha eddig nem is feltétlenül, most már aztán tényleg érdemes tenni vele egy próbát.

Hirdetés

A Boss Games többjátékos shootere már egy jó ideje leszállóágon van, a játékosokat nem igazán fogta meg a játékmenet és a tartalom, amit a Lawbreakers kínált, a 30 dolláros árcédula pedig a szög volt a koporsóban.

Hirdetés

A mai naptól fogva viszont a játék ingyenesen letölthető a Steam webáruházból, ami azért sem meglepő döntés, mivel a stúdió fejese, Cliff Bleszinski leállította a Boss Games működését, a játék pedig hivatalosan is üzleti bukásnak lett minősítve.

A LawBreakersben a fegyverek és látványos játékmenet mellett a gravitáció játssza a főszerepet, mindezek pedig az Overwatch megszorongatását tűzték ki célul. A LawBreakers hiába lett tisztességes munka, képtelen volt talpon maradni a piacon.

A PlayStation 4-es verzió továbbra is 30 dolláros árcédulával van ellátva, de valószínűleg hamarosan ez is megváltozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)