Hirdetés

LawBreakers - a Boss Key elismerte, hogy bebukott, de még nincs vége

|

Nem a free-to-play modellre váltásban látják a megoldást, viszont nem is rugdossák tovább a döglött lovat.

Hirdetés

Nagyjából a tavaly augusztusi megjelenés óta nyílt titok, hogy a LawBreakers azonnal a földbe állt, amit próbált a kiadó részben a PUBG-re kenni, de igazából nem ezen múlt a siker.

Hirdetés

Most jött el az idő, hogy a fejlesztőcsapat, a Boss Key hivatalosan is beismerje, nem sikerült a vártnak megfelelő méretű közönséget felhízlalni, így a bevételek sem úgy alakultak, ahogy tervezték. A játék ingyenesen játszhatóvá tétele nem egy könnyű vagy gyors döntés, ahhoz is források kellenek, amikkel jelenleg nem rendelkeznek. 

A hivatalos közleményben megígérték, adnak majd a projektnek egy második esélyt, viszont egyelőre bővíteni nem fogják, mert erőforrásaikat más dolgokra fordítják, új kreatív vezetők közreműködésével. Valami már készül, amit nagyon szeretnének megmutatni, és ami teljesen a saját szerelemprojektjük. Egy kicsit félünk. 

Mindenesetre a LawBreakers üzemel, és valószínűleg idővel új életet lehelnek bele, addig meg marad olyan, amilyen most.

Az elmúlt 24 órában a SteamCharts adatai szerint legfeljebb 9-en játszottak vele egyidőben, a havi csúcs február óta folyamatosan 25-26 körül van. Egy órával ezelőtt mindössze egy játékos volt játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)