Hirdetés

LawBreakers - ezen a hétvégén is ingyenes lesz

|

A Boss Key Productions szeretné megnövelni a LawBreakers játékosbázisát, erre pedig keresve sem találhatnának jobb módszert, mint az ingyenes hétvégét. Most is lesz ilyen.

Hirdetés

Cliff Bleszinski is elismerte, hogy az aréna shootere nem teljesít úgy, ahogyan szeretné, de ezt rengeteg új tartalommal kívánják orvosolni. Ennek a keretében érkezett például október végén a rangsorolt mód is, de a fejlesztők szerint van még ott, ahonnan az jött.  

Hirdetés

CliffyB őrülten pörgős, sci-fi stílusú lövöldéje tehát egyre jobban fejlődik, amiről hamarosan bárki megbizonyosodhat majd a saját két szemével, hiszen a stúdió november 9. 19:00 és november 12. 22:00 között újabb ingyenes hétvégét tart majd a játékosoknak. Ez pár héten belül egyébként már a második ilyen próbalehetőség az augusztus 8-án megjelent FPS-hez.

Ti játszottatok már a LawBreakersszel? Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)