Hirdetés

LawBreakers - látványos videók mutatják be a játékmódokat

|

A LawBreakers az ellenség lelövésénél bonyolultabb feladatokat is rád bíz , így a hamarosan induló béta kapcsán érdemes lehet megismerkedni a különböző játékmódokkal.

Hirdetés

A LawBreakers E3-as szereplése alatt megtudhattuk, hogy már nem kell sokat várnunk Cliff Bleszinski új shooterének rajtjára, de a Boss Key csapata augusztusig még szeretne balanszolni a játékon. Ennek érdekében indul nemsokára egy béta (28-ától azoknak, akik megveszik a LawBreakerst, 30-ától mindenki másnak), amire egy kicsit felkészít a stúdió.

Hirdetés

A szokásos team deathmatchnél bonyolultabb módok is akadnak a hősalapú lövöldében, ezeket mutatja be a négy új trailer. Ahogy az alábbi videóban láthatjátok, több mód is a capture the flag egyfajta variációja, de míg az Uplink és az Overcharge során a saját bázisunkra kell visszavinni és ott tartani egy-egy tárgyat, a Blitzball esetében az ellenfél oldalán lévő kapuig kell eljutnunk. Azért a LawBreakers nem csak futurisztikus cuccok cipeléséből áll, a Turf Warban némi hagyományos pontfoglalós móka is vár rátok. A szabályok különböző nüanszai persze sokkal bonyolultabbak ennél, úgyhogy ha maximális felkészültséggel szeretnétek fejest ugrani a bétába, nézzétek meg az alábbi rövid oktatóvideókat!

Titeket mennyire győzött meg a LawBreakers?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)