Hirdetés

LawBreakers - nemhogy növekedne, tovább csökken a játékosszám

|

Steamen sikerült 500 egyidejű játékos alá menni, pedig már a startnál is csak 2500-an játszottak egyszerre.

Hirdetés

Cliff Bleszinski, a játék ötletgazdája két hete még nem aggódott amiatt, hogy rosszul startolt a LawBreakers. A játék még egy hónapos sincs, belefér, ha a kezdeti érdeklődés nem olyan nagy, viszont most már növekedést kellene látni, nem csökkenést.

Hirdetés

A Steam Charts adatai szerint míg a béta alatt a csúcs az 5500-at közelítette, a megjelenés óta jól látható a zuhanás. Az elmúlt 24 órában a maximum 364 volt, ami aggasztóan alacsony. A PS4-es népszerűségről nincs információnk, de konzolon nem sokan vállalnak be egy arena shootert, mert kontrollerrel nem lehet úgy rángatni a célkeresztet. A kevés játékos azt eredményezi, hogy nehezebb lesz meccseket találni, minek következtében még többen pártolnak el, és az egész csak gördül és gördül lefelé. Kíváncsiak vagyunk, mit lép a Boss Key, valamit muszáj lesz tenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)