Hirdetés

LawBreakers - az Enforcer elől nincs menekvés

|

Új videósorozatot indított a Boss Key, amiben készülő lövöldéjük, a LawBreakers karakterosztályait mutatják be. Elsőként az Enforcer képességeit láthatjuk akció közben.

Hirdetés

Az idei év domináns trendjének ígérkezik a hero shooterek térhódítása, több más játék mellett pedig a LawBreakers is ebből a pitéből szeretne magának egy minél nagyobb szeletet. Így Cliff Bleszinski és csapatának játékában is különböző képességekkel bíró karakterek közül választhatunk majd, akiket valószínűleg  egytől-egyig bemutatnak egy-egy videóban.

Legalábbis a Killer Verticality című sorozatuk első része alapján erre következtethetünk, ugyanis ezúttal részletesen megismerhetjük az Enforcer karakterosztály képességeit és fegyverzetét. Ezt a szerepkört választva az Air Raider gépfegyvert, a Badger pisztolyt és Bloodhound célkövető rakétát találjuk az arzenálunkban. Képességünk, a Distortion Field segítségével pedig nem csak mi futhatunk gyorsabban, hanem a közelben lévő csapattársainknak is jut a buffból. A videóban a LawBreakers egyik érdekes mechanizmusát is láthatjuk, ugyanis vakon magunk mögé lőve nem csak az üldözőinket próbálhatjuk meg kiiktatni, hanem alacsony gravitációs környezetben akár így is előrehajthatjuk magunkat.

Bár tavaly már esett szó a lehetséges konzolos portokról egyelőre még mindig csak a LawBreakers PC-s változatának érkezése biztos, elvileg még idén.

Szerintetek tarolhat a játék a felélénkült FPS-piacon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)