Hirdetés

LawBreakers - rangsorolt móddal jött az eddigi legnagyobb frissítés

|

Megérkezett a pár tucat ember által várva várt LawBreakers frissítés, ami sok apróság mellett a kompetitív játékmódot is magával hozta.

Hirdetés

A LawBreakers közössége a játék megjelenésekor elkezdte kérlelni a fejlesztőket, hogy lehetőleg ne várjanak nagyon sokat a rangsorolt mód megjelentetésével, mert a játékostábor elpárolog, mire észbe kapnak. A fejlesztők nem figyeltek, a játékosok leléptek, de talán most visszanéznek majd a kompetitív lehetőségek eljövetele miatt.

Hirdetés

A frissítéssel el is indult az első szezon, vagyis a nulladik, mivel a neve Beta Season 0. A játékosoknak legalább 5 szint szükséges a részvételhez, de ha ez megvan, és lejátszottak pár meccset, akkor már jogosultak lesznek a szezon végén várható ikonra és ezüst fegyverekre.

A frissítés ezen kívül behozott egy új térképet és a kompetitív élmény jegyében több mint 120, sport témájú kozmetikai cuccot is. Aki megvette a LawBreakerst, az most talán játékostársakat is talál majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)