Hirdetés

LawBreakers - mégsem lesz ingyenesen játszható CliffyB lövöldéje

|

Lehet, hogy a bűn nem kifizetődő, de te kénytelen leszel kifizetni az árát. CliffyB projektje változóban van.

Hirdetés

A LawBreakers egy PC aréna lövölde, amit a Boss Key készít. Ez az a csapat, amit Cliff Bleszinki hozott össze miután lelépett az Epic-től. A nagy CliffyB viszont most meglepő bejelentést tett, és a GDC-n elmondta, hogy a LawBreakers mégsem lesz ingyenesen játszható.

"Ahogy fejlődött a program, úgy lettünk egyre biztosabbak abban, hogy a F2P modell egyszerűen nem illik ahhoz, amit építünk. A LawBreakers egy kompetitív cím lesz, ami azt jelenti, hogy a játékegyensúly nagyon fontos. A prémium fizetési modell biztosítja az egyenlő játékteret azzal, hogy hozzáférést biztosít minden kaszthoz, mindenféle korlát nélkül" - szól az indoklás.

Nem mintha nem lett volna a történelemben olyan játék, ami ingyenesen játszható, és amúgy hozzáférést lehet venni minden karakterhez (SMITE), de úgy néz ki, hogy CliffyB döntött. Azt nyilatkozta, hogy mivel nagyon durva a verseny a piacon, szeretnének kihangsúlyozni a játék felnőtteknek szóló stílusát, a gravitációt befolyásoló effektekre alapuló játékmenetet és a menő kütyüket, amivel egyedi játékélményben lesz részünk.

A LawBreakers kizárólag PC-n jelenik meg. A megjelenési dátum még nem ismert, de az ára várhatóan 60 dollár alatt lesz. 

Ti mit gondoltok a döntésről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)