Hirdetés

LawBreakers - kiderült, hogy mikor bétázhatunk újra

|

Már nem kell rá túl sokat várni, hogy rávethessük magunkat Cliff Bleszinski gravitációra fittyet hányó aréna shooterére, addig viszont még egyszer kipróbálhatjuk, hogy milyen lesz.

Hirdetés

A Nintendo Switch és Xbox One játékosok egyelőre sajnos kimaradnak abból, amit a Gears of War játékokon is dolgozó kreatív elme elképzelt a LawBreakers képében, de a PC-s és PS4-es felhasználóknak bőven volt már alkalma tesztelni a játékmenetet. 

Hirdetés

És lesz is még, ugyanis a Boss Key Productions bejelentette, hogy a következő nyílt béta július 28-tól július 31-ig tart majd és az érdeklődők már elő is tölthetik a játékot. A tesztelést két versennyel is egybekötötte a fejlesztőcsapat: az Early Bird Beta Contest a PC-sek számára kínál lehetőséget arra, hogy a béta első négy órájában megnyerjenek egy Aerator Rifle replikát vagy egy Nvidia 1080ti videokártyát. 

A PlayStation 4-gyel rendelkező harcosok sem maradnak ki a buliból, nekik egy screenshotot kell megosztaniuk a játékból Twitteren #LBBetaPS4 vagy #SkilledAF hashtagekkel, amivel részt vehetnek a Play the Beta Contest nevezetű nyereményjátékban és esélyük nyílik hazavinni az egyedi, LawBreakers stílusú konzolt. A linkeken keresztül utánaolvashattok a további részleteknek. 

A LawBreakers augusztus 8-án jelenik meg az említett platformokra. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)